Lotus gokkast

De Lotus gokkast staat volledig in het teken van de lotus. De bloem staat namelijk voor reïncarnatie en zijn pure reinheid door de unieke vertoning van de bloem. Toen de Lotus fruitautomaat op de markt werd gebracht ontstond er flinke opschudding. Spelers waren namelijk gek op het spel. Dit kwam voort uit het feit dat het spel zich puur richtte op het gokken, en niet om de zaken die daar niet aan gerelateerd waren. Het spel is naast de bekende offline variant ook goed online te spelen. Deze variant lijkt qua design er veel op de oude gokkast. Dit is leuk voor de spelers die de gokkast al kennen vanaf de geboorte. Zo kunnen spelers oude tijden herleven.

Het basisspel

Een fruitautomaat begint altijd bij het spelen van het basisspel. Een speler dient bij het basisspel te zorgen dat een afbeelding op de juiste positie terecht komt. Door de winlijn te combineren  met de diagonale lijnen kan dit zorgen voor een aantal leuke en aantrekkelijke verrassingsprijzen. De hoofdprijs van deze verrassingsprijs is maar liefst 200 credits!

Het topspel

Wanneer een speler boven de 4 punten heeft gescoord, kan deze door naar het topspel. De inzet kan een speler hierbij zelf kiezen. Het minimum is vastgesteld op 4 punten en het maximum is 8 punten.   Wat spelers leuk vinden aan het spel is dat alle combinaties ook diagonaal meetellen. De punten die een speler weet te winnen komen in eerste instantie op de tussenmeter, en gaan vervolgens pas naar de clubmeter. Het leuke aan het bovenspel  is dat er een functie bij is ingebouwd die een speler de mogelijkheid geeft om een rol vast te zetten. Dit biedt de kans om meer prijzen te winnen.