Eightball gokkast

Eightball staat volledig in het teken van het populaire poolbiljart. Deze gokkast beschikt over een bovenspel van maar liefst 8 rollen eveneens als de gokkast ChinaTown en de Nederlandse Fruitkings.

Spelregels

De algemene versie van het spel wordt gespeeld op 1 winlijn op het onderspel. Het spel symbool telt kriskras, dus niet enkel en alleen op een winlijn zoals bij het basisspel. Dit kan een speler al snel 4 tot 200 punten opleveren. Het spel kan gespeeld worden met maximaal 8 rollen spellen met 6 verschillende inzetten die variëren van 4 tot 40 credits. Naast het spelen van dit spel kan een speler ook nog sparen voor de extra symbolen. Als een speler 5 van de sub-symbolen heeft gespaard ontvangt deze een bepaalde prijs. Daarnaast kan er ook het mystery spel gespeeld worden. Dit is een spel dat een speler pas kan spelen wanneer deze 5 symbolen op een rol heeft gespaard. Om deze prijs te ontvangen dient men op de knop te drukken. Er kan op de Eightball een mooi zakcentje verdiend worden. Inzetten kunnen namelijk oplopen tot 128 credits. Op de gokkast kan een speler zien hoeveel winlijnen er zijn. Laat de ballen maar rollen!

Waarom online Eightball?

Het spelen van Eightball online is ideaal voor iedere speler. Een speler kan namelijk spelen op ieder gewenst moment mits deze persoon niet beschikt over een internetverbinding. Daarnaast kan een persoon ten alle tijden spelen online. Hieraan zijn namelijk geen openingstijden verbonden. Het biedt een speler veel meer gemak. Spelers hoeven nu namelijk niet meer naar een plaats waar ze hun geluk kunnen beproeven. Dit kan nu ook gemakkelijk thuis op de bank.