Crazy Gokkast

Er zijn enkele gokkasten die onder de naam van Crazy zijn uitgebracht. Elk van de gokkasten die onder de naam zijn uitgebracht hebben een bijzonder thema dat spelers aantrekt. Hieronder ziet u de bekendste gokkasten onder de naam van Crazy gokkasten.

Crazy wheel

Het spel Crazy wheel bestaat uit drie verschillende spellen. Namelijk het basisspel, het topspel en het supergamble spel. Een speler start met het basisspel. Dit spel bestaat uit 3 verschillende rollen waarbij een speler op 1 winlijn een combinatie moet maken. Het topspel kan worden gespeeld wanneer een speler in het basisspel 4 punten of meer heeft behaald. Het spelen van het topspel kost een speler per keer 4 tot 8 punten. Bij het spelen met 4 credits worden de eerste 3 rollen geactiveerd. Kiest een speler voor 8 credits, dan speelt diegene met 4 rollen. Het spel bestaat uit 7 verschillende winlijnen. Het ultieme spel binnen deze gokkast blijft het Crazywheel. Elke keer wanneer er een SG symbool verschijnt in de middelste winlijn wordt deze onthouden. Bij 6 SG punten komt het wiel te voorschijn. Hierbij maakt een speler kans op 100, 300 of zelfs 500 punten.

Crazy Seven

Deze gokkast staat volledig in het teken van de het geluksgetal 7. Wat kenmerkend is aan het design van deze gokkast is dat er maar een fruitsoort in het spel voorkomt. Dat is namelijk de kers. Normaal komt het nooit voor dat er maar één fruitsoort wordt gebruikt. Het heet immers een fruitmachine. Een speler kan spelen op twee verschillende spellen. Namelijk het basisspel waarbij een speler kan speler met 1 punt per ronde en een spel dat het vervolg spel is, maar waarbij de speler wel speelt met dezelfde rollen. Hierbij dient een speler wel genoeg punten te hebben.

Criss Cross Crazy

Criss Cross Crazy is een gokkast waarbij een speler het basisspel kan spelen met 1 credit over 3 rollen. Wanneer een speler een bepaald aantal punten heeft behaald, kan deze het vervolgspel spelen. Het vervolgspel kan worden gespeeld met 5 of 10 credits over 4 verschillende rollen. Wat deze gokkast uniek maakt is dat een speler van links naar rechts kan winnen, maar ook van rechts naar links.