Bingo Keno Extreme

Bingo Keno Extreme is een variant van het traditionele kansspel genaamd Keno. In dit spel wordt elke speler 9 bingokaarten aangeboden met daarop elk 15 nummers. Hierbij mag een speler zelf aangeven met hoeveel kaarten deze mee wilt spelen. Hierbij geldt wel: Hoe meer kaarten een speler gebruikt, hoe meer kans deze maakt om te winnen. Uit een totaal van 90 nummers worden 20 nummers willekeurig getrokken. Hierbij geldt ook hoe meer nummers gelijk zijn van de kaart van de speler hoe hoger de winst die te behalen is. De totale winst is de optelsom van de individuele winst van iedere kaart.

Hoe werkt Bingo Keno Extreme

Bij de start dient elke speler aan te geven met hoeveel kaarten deze graag wil spelen. Standaard kan een speler aan een ronde deelnemen met al de 9 kaarten, maar een speler kan dit veranderen gedurende het potje. Dit kan bijvoorbeeld door op de knop 'activeren' te drukken aan de rechterkant van de kaart. Deze actie werkt ook om een kaart te activeren. Daarnaast kan een speler ook alle kaarten snel deactiveren behalve 1 door aan de onderkant van het venster te drukken op Single card.  Na het drukken op deze knop veranderd deze in de  All Cards knop. Wat zorgt voor het precies tegenovergestelde. Als derde kan er gebruik worden gemaakt van de 'No of cards' knop om het aantal actieve kaarten voor een loting te verhogen of te verlagen. Kaarten worden hierbij toegevoegd of juist verwijderd.

Wijzig het aantal kaarten

Naast de manieren die in de alinea hierboven zijn besproken, heeft de speler ook de mogelijkheid om het aantal kaarten te wijzigen. Elke kaart die beschikt over 15 willekeurige nummers kan worden gewijzigd op 2 verschillende manieren. Om de nummers op een specifieke kaart te wijzigen, kan er gebruik worden gemaakt van de knop 'Change numbers'. Deze is afgebeeld als  ronde pijl aan de rechterkant van elke kaart. Naast deze manier heeft de speler ook de mogelijkheid om alle kaarten in een klik te veranderen. Dit kan met de 'Change knop' die te vinden is aan de onderkant van het venster.